Twan gaat mee met de Najaars Trucktour

Op zaterdag 27 september mocht Twan mee met de Najaars Trucktour 2008. Twan ging samen met papa, Aat en Patrick (collega's van papa) in de truck.

's Ochtends vanaf 11.00 uur verzamelden alle trucks zich op het terrein. Er waren zo'n 80 trucks die meereden. Alleen het verzamelen van de trucks was voor Twan al heel spannend.





Vanaf 13.00 uur vertrok het konvooi vanuit Berkel en Rodenrijs richting Krimpen a/d IJssel, Gouda, Waddinxveen en daarna een stop met limonade/koffie en gebak (gezellig bij Patrick op schoot).
Na de stop ging het konvooi weer richting Berkel en Rodenrijs.

Omdat Twan zijn middagdutje had overgaslagen, was dat ene toetertje net even teveel voor hem. Gelukkig viel hij gauw in slaap en een half uurtje later was alles weer helemaal leuk.

Twan aan de wandel


Twan was vanmorgen (do, 25 sept) heel hard aan het oefenen met de fysiotherapeute. Omdat Twan met hulp al wat stapjes doet, werd er gekeken met welk hulpmiddel hij het beste uit de voeten kan. De rollator is nog wel erg moeilijk voor Twan, maar met de loopwagen gaat het een stuk beter. Om zijn balans in het staan te vinden, zet Twan z'n knieƫn op slot naar achteren, waar hij moeite mee heeft om weer uit te komen. Maar als Twan eenmaal aan het stappen is, gaat dit best aardig.

De eertst week Witte Vogel

Maandag 15 september is Twan bij "De Witte Vogel" begonnen. Hij heeft die dag heerlijk gespeeld. Natuurlijk erg veel indrukken opgedaan, zodat hij in de taxi terug naar huis in slaap was gevallen.
Dinsdag zat Twan iets minder goed in z'n vel, vanwege een verkoudheid en op school kwam er dan ook niet veel uit hem.
Donderdag ging het gelukkig al weer wat beter met hem, maar hij was nog wel erg moe.
Vrijdagochtend bleek wel hoeveel energie de eerste week "Witte Vogel" Twan heeft gekost. Hij heeft deze dag, een gat in de dag geslapen en wel tot 12.15 uur. Lisa had nog een geweldige opmerking, ze zei 'Zo Twan, heb je lekker de hele ochtend liggen chillen in bed'.

Pitt-Hopkins meeting.



Afgelopen zondag zijn we bij Manon op visite geweest, om elkaar weer te ontmoeten. Er was ook een nieuw gezin met hun zoon Christiaan, waar we mee mochten kennismaken.
Voor Twan waren de eerste indrukken toch weer even wennen, maar daarna kon hij gelukkig weer lachen.
Voor ons als ouders is het telkens weer indrukwekkend en bijzonder om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het was een hele fijne en gezellige middag. We kijken erg uit naar de volgende keer!



Van links naar rechts: Christopher, Ghristiaan, Manon en op de grond Twan