Sint en Piet bij 3B Wonen






Zaterdag 29 november was het groot feest op het werk van papa. Sint en Piet kwamen dit jaar gezellig op bezoek en Twan, Lisa en Iris waren ook uitgenodigd. Twan werd door Lisa helemaal omgetoverd in een echt pietje.






Natuurlijk waren er nog vele andere kindjes gekomen naar het grote sinterklaasfeest bij 3B Wonen! Het was best wel spanned, zeker toen Twan met zijn zussen naar voren mocht komen. Twan mocht zelfs bij sinterklaas op schoot komen zitten. Twan, Lisa en Iris kregen ieder ook nog een schitterend kado van de sint en zijn pieten. Bedankt voor de mooie kado's en het gezellige feest!








Twan helpt met klussen!

Hoera! De vergunning van de dakopbouw is eindelijk binnen. Papa gaat de opbouw maken en als hij af is, gaan Lisa en Iris naar boven. Twan krijgt de oude slaapkamer van zijn zussen en de baby in mama's buik mag dan slapen in Twan's oude slaapkamertje.

Het afgelopen weekeinde is papa begonnen met het maken van de trap. Omdat het hout van de trap droog moet blijven en er in de schuur weinig ruimte is, werd de woonkamer omgetoverd tot klusruimte. Twan heeft even moeten wennen aan de werkplaats in de woonkamer, maar op het laatst vond Twan het best wel een leuke speelplaats!

Lisa 10 jaar



Twan heeft het de laatste tijd best wel druk gehad. Natuurlijk lekker naar school geweest, maar ook de verjaardagen van oma, Lisa en tante Nel gevierd.




Zijn grote zus Lisa is op 20 november alweer 10 jaar geworden. Wat een feest was dat zeg! 's Ochtends vroeg uit bed om de kado's te geven aan Lisa en daarna samen met mama naar de controle geweest van Twan's nieuwe schoenen. 's Middags na schooltijd kwam de visite voor Lisa en Twan vond het feest helemaal geweldig. Hij had het hoogste woord en je hoorde hem overal bovenuit.

Clini Clowns bij 'De Witte Vogel'.

Nog even een stukje uit het schriftje van Twan, omdat vandaag de Clini Clowns op bezoek kwamen bij 'De Witte Vogel'.

Donderdag 6 november

Hallo,

Vanochtend is het een drukke ochtend geweest en Twan heeft heel goed meegedaan.

Eerst naar het ballenbad en daarna naar de voorstelling van de Clini Clowns!! Twan vond de voorstelling spannend maar wel leuk en heeft ook goed meegedaan!

Eten en drinken zijn goed gegaan. Niet geslapen tussen de middag en heerlijk gespeeld. Straks gaan we nog even lekker naar buiten.

Verder geen bijzonderheden.

Fijn Weekeind! Astrid en Cettina