Twan op de foto met Derek


Eind december gaf Derek Ogilvie een signeersessie bij boekhandel Huyser in Delft.
Twan was gezellig meegegaan om een gesigneerd boek van Derek te ontvangen. Het was een bijzondere ontmoeting met Derek, want normaal moet Twan helemaal niets van vreemden hebben. Zoals je op de foto ziet, vindt Twan het prima dat Derek binnen zijn grenzen komt. Na het nemen van deze foto, aaide Twan zelfs heel lief over de wang van Derek (normaal had Twan een vreemde weggeduwd of zelfs geknepen). Alles bij elkaar, dus toch wel heel bijzonder.

Kinderkerstfeest op kerstavond

Alle spelers van het kerstspel kleden zich om en wat worden de engelen mooi!!!

Gezellig met pappa, ome Koos en Diede naar het kerstspel kijken. Gezellig hoor!

Kijk, mijn zus Lisa speelde 'de heraut' en Iris zong in 'het engelenkoor'.

Ook was er nog een grote witte engel die heel erg mooi zong.

Kerstfeest bij 'De Witte Vogel'

Donderdag 18 december was er kerstviering bij Twan op school.

De papa's en mama's van alle kindjes mochten ook het kerstfeest komen vieren. We gingen in optocht door de hele school, met onze zelfgemaakte lampionnetjes. Telkens stonden we even stil om een mooi kerstlied te zingen. Aan het eind van de optocht verzamelden we in de kantine en gingen we nog meer kerstliedjes zingen, onder begeleiding van een gitaar.

Ik vind het altijd al superleuk als mijn zus Lisa op haar gitaar speelt en ik zit dan onderaan haar voeten te luisteren. Tijdens het kerstfeest was er een juf die ook gitaar ging spelen en ik ging gezellig bij haar onder de gitaar zitten.



Na het zingen ging iedereen naar zijn eigen lokaal en ieder kindje had iets lekkers meegenomen. Ik dook gelijk op de ham/kaas croissants en heb deze helemaal opgegeten. Het kerstfeest op school was helemaal geweldig. Wat was dat genieten!

Pakjesavond 2008

's Avonds gingen we pakjesavond vieren in Den Hoorn. De Sint hadden we misschien iets te vaak gezien, vandaar dat vanavond alleen de pakjespieten de zakken met cadeaus voor de deur neer hebben gezet. Alle kinderen waren door het dolle heen toen ze zakken zagen staan. Wat zal er toch allemaal in de cadeaus zitten?

Twan ging helemaal mee in de feestvreugde en vond alles geweldig!
Zelfs Twan heeft voor het eerst een cadeau zelf uitgepakt. Hij begrijpt nog niet dat er dan iets leuks in het papiertje zit, maar het cadeaupapier verscheuren is op zich al helemaal geweldig.

5 december 2008


Vanmorgen kwam Sinterklaas met zijn pieten langs bij 'De Witte Vogel'. Er werden een heleboel liedjes gezongen voor de Sint en zijn pieten en Twan mocht zelfs even op schoot bij de Sint. Ook kreeg hij een heerlijk handje vol kruidnootjes van zwarte piet.

Daarna ging iedereen naar zijn eigen klas voor wat lekkers en een cadeautje.





Omdat het 's ochtends best wel een gezellige drukte was op school en 's avonds de pakjesavond nog gevierd gaat worden, gaat Twan toch maar even een middagdutje doen!


Normaal hoor je Twan niet als hij in z'n bedje ligt, maar nu hoorden wij hem ineens huilen. Vreemd hoor! Toch maar even kijken........ en dit was de reden.

Twan was zelf op zijn knieen gaan zitten in bed, alleen wist hij niet meer hoe hij uit deze houding moest komen. In dat geval moet je natuurlijk heel hard gaan huilen en ja hoor.... de hulptroepen kwamen.