Disneyland Parijs

De eerste week van de zomervakantie, is Twan twee dagen met oma Attie, zijn zussen Lisa, Iris, en Vera (en mama) naar Disneyland geweest.

Toen we bijna in Disney waren, kregen we het idee dat Twan niet zo fit was, omdat hij niets wilde eten en drinken. Twan's hoofdje voelde wat warm aan en net op zo'n moment, hadden we dus geen thermometer en zetpillen bij ons. Omdat we er toch al bijna waren en we zagen het niet zitten om weer 6 uur terug te gaan rijden, zijn we toch maar Disney in gegaan en direkt naar de EHBO. Daar bleek Twan 39 graden koorts te hebben. Met wat zetpillen te hebben gekregen, zijn we toch verder het park in gegaan. Het hotel konden we nog niet in en we keken wel hoe Twan het die dag volhield. De buitentemperatuur was ook vrij warm, het was wel 33 graden en Twan dronk met veel moeite één flesje limonade leeg.
Zodra we het hotel in konden, gingen we daar met Twan naartoe. Paracetamol en een thermometer hadden we inmiddels op de kop geslagen en toen de nacht in. Twan had deze nacht weer 39 graden koorts en dronk bijna niets.
Als het de volgende ochtend nog steeds hetzelfde zou zijn met Twan, zouden we weer naar huis gaan rijden.
.
Maar er was een wonder gebeurd... Twan begon weer te drinken, te eten, was weer vrolijk en zijn temperatuur was weer normaal. Daarom zijn we zoals gepland de tweede dag weer naar Disney gegaan, maar met de zetpillen achter de hand.
Halverwege de middag was het genoeg geweest voor Twan en ons allemaal. Op naar Nederland waar papa Leo op ons wachtte!
.
Toch was het wel erg leuk hoor in Disney, kijk maar naar de foto's...
.